Bingointroduksjon

Bingo er et enkelt sjansespill med opprinnelse fra det 14århundre i Europa. Det ble populært som et lærespill for barn i Tyskland på i det 17 århundre, og navnet Bingo har sitt opphav fra 1930-årene i New York. Spillet har ikke forandret seg mye siden starten, og med bruk av Internett har bingo aldri vært så populært som nå, og en enkelt tilgjengelig på alle casinoer på nett. Den økende populariteten ligger i spillets enkelhet; match tilfeldig trukkede tall. Ingen ferdigheter, strategi eller teknikker er nødvendig. Et sterkt voksende nettsamfunn har dannet seg over hele verden, noe som gjør det til et av de morsomste og mest avhengighetsskapende spillene for personer i alle aldre.

Bingoregler – Hvordan spille bingo på nettet eller hvor som helst

Hver spiller har et kort som er laget av nummererte firkanter, vanligvis 1 til 75. Tallene trekks tilfeldig, og formålet med spillet er å fullføre et utvalg av forhåndsbestemte konfigurasjoner raskere enn noen andre. Disse mønstrene kan være alt fra hjørnene til radene, både diagonalt og vertikalt, men også kortet i sin helhet. Første person som match tallene i det valgte mønsteret roper “bingo!” (originalt “beano!”) Gevinsten er vanligvis en prosentandel av potten, men dette kan variere fra spill til spill.

Bingotips – Det du trenger for å bli en vellykket bingospiller

Bingo er egentlig et lotteri. Når kortene er kjøpt er spilleren avhengig av flaks. Men det er noen tips og strategier en spiller kan ha i takene når det spilles bingo, for å forsøke å være en vellykket bingospiller. Det beste er å unngå overfylte spill fordi det er større sjanse for å vinne med et mindre antall spillere. Færre spillere finner man vanligvis mellom mandag og torsdag, noe som betyr mindre konkurranse, men jackpotene er vanligvis høyere i helgene. De største jackpotene tilbys mellom 20.00 og 23.00 på fredager og lørdager. De valgfrie funksjonene som automatisk dobles og som gjør det enklere å administrere flere kort. Spillere bør alltid være oppmerksomme på hvor mange andre spillere som er i rommet, fordi det vil gjøre det enklere å anslå hvor mange kort de står opp mot. Spillere bør unngå å spille etter overtro, å dra nytte av de mange incentivordningene som er tilgjengelige ved registrering og ved kjøp av mange kort.

Bingointroduksjon

Bingoodds – Lær hvordan du kan maksimere pengene dine ved å kjenne til oddsene bak bingo

Når du spiller bingo er det viktig å være oppmerksom på antall spillere som befinner seg i rommet. Den vil ha en drastisk effekt for å vinne i bingo. Oddsen for en spiller er best når man spiller sammen med så så spillere som mulig. Dette vil hjelpe med å øke oddsen. Når man spiller i helgene når bingoen er på sitt travleste senker spilleren egne sjanser til suksess. En annen erfaring innen bingo er at en spiller raskt vil lære hva slags spill det er når man spiller, det viktige er å beherske oddsen bak bingo.